DelPro Xtra

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
25-03-2015

Met de module DelPro Xtra naast DelPro Farm Manager maakt u van uw DelPro Farm Managerpakket een volwaardig managementpakket. DelPro Xtra is de overkoepelende naam voor het complete pakket, dat bestaat uit de onderdelen DelPro Xtra Link en DelPro Xtra Touch.

DelPro Xtra Link (Module)
DelPro Xtra Link is een onderdeel van het DelPro Xtra pakket, met als doel het verbinden van DelPro met de nationale database. Hierdoor voorkomt u dubbele invoer van diergegevens en worden de gegevens rechtstreeks gecommuniceerd met de centrale database.

Zo heeft u één managementprogramma voor

  • Dierregistraties
  • Melkcontrole
  • (DHZ-) KI registraties
  • VKI, oormerken bestellen

Op deze manier maakt u van uw DelPro Farm Managerpakket een basis managementpakket waarmee u al uw dagelijkse zaken kunt regelen. U heeft naast DelPro Farm Manager dan ook geen aanvullend managementpakket meer nodig voor basisregistraties.

DelPro Xtra Touch (module) met App
DelPro Xtra Touch is onderdeel van het DelPro Xtra pakket met als doel u overal toegang te geven tot uw diergegevens via een online toepassing in de internetbrowser van uw PC, tablet of smartphone.

U kunt dit gebruiken om uw diergegevens te raadplegen, bijvoorbeeld om na te gaan welke dieren tochtig zouden moeten worden. Maar ook het eenvoudig doorgeven van een positieve drachtmelding aan het systeem is mogelijk.

Touch werkt het snelste via het RFC wifi-netwerk in uw stal. Buiten uw bedrijfsnetwerk dient u extra in te loggen om een veilige verbinding tot stand te brengen.

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
info@coppensagri.nl

Coppens Agri-techniek BV
KVK-nummer: 17063591