Reinigings- en desinfectiemiddelen

Het doel van het reinigen van melkapparatuur is het onder controle houden van de bacteriegroei. Dit houdt in zowel het verwijderen van ongewenst aanwezig materiaal na het melken, als het doden van micro-organismen (desinfecteren). Het reinigen zou altijd zo snel mogelijk na het melken plaats moeten vinden.

Meer weten over onze producten?
+31(0)40 20 44 400

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 204 44 00
F: 040 204 51 90
info@coppens-agri.nl

Storingsnummers Coppens Agri
CMS: 040 204 44 00

VMS: 040 204 58 14

Coppens Agri BV
Handelsregister Eindhoven 17063591

Vertegenwoordigers Rundvee
Stalinrichtingen rundveehouderij en DeLaval:

Ronald Caubergh
T: 040 204 44 00
E: ronald@coppens-constructie.nl